Хіти тижня. Кіт, який лежачи їсть корм, підірвав мережу (відео)

Тварини - дивні створіння, від яких можна всього очікувати.

Іноді вони поводяться дуже дивно, але разом з цим смішно і забавно. Але самими смішними, звичайно ж, є коти. Підтвердженням цьому служать численні перегляди роликів з ними на YouTube або розміщених відеофайлах у соціальних мережах, передають Патріоти України.

І дійсно, кішки не тільки милі, а й дуже потішні. Всім подобається дивитися на те, як вони лазять, стрибають, деруться або лякаються. Але багатьом також подобаються так звані великі коти - ледачі і вгодовані, які не хочуть нічого робити. І ось стало відомо про ще одного такого котика, якому ліньки встати, щоб поїсти.
Відповідний ролик був опублікований в соціальній мережі Instagram. На ньому видно, як товстий кіт лежачи поїдає корм. І робить це з неймовірним апетитом. При цьому йому просто не хочеться вставати, а тому він зручно вмостився біля своєї миски і приймає їжу лежачи.
Переглянути цей допис в Instagram
Вот это аппетит @kind_animals Присоединяйтесь к нашей команде и ставьте Ты знаешь кого отметить Video by unknown Теги: #kind_animals #кот #котэ #котик #котики #котенок #котейка #инстакот #инстаграманет #инстатаг #коты #котята #котя #коттедж #котяра #котятки #котёнок #коте #котопес #кота #котейки #котикиправятмиром #котаны #кошка #кошки #кошечка #кошара #кошаки #кошкитакиекошки #кошкамоя
Допис, поширений користувачем @ kind_animals

Відео опублікували на акаунті «kind_animals». Кіт їсть настільки швидко, намагаючись проковтнути за раз якомога більше, що користувачі подумали, ніби він боїться, що все заберуть.При цьому знайшлися і ті, хто впевнений, що кота насправді довго не годували, і саме тому він так накинувся на корм.Звичайно, причина, по якій кіт так апетитно є, залишиться невідомо. Користувачі можуть мати різні думки з цього приводу, але передісторія ролика ніде не повідомляється. Але саме відео досить смішне і веселе. Сподіваємося, кіт просто дуже жадібний і його ніхто не мучить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...