Хіти тижня. Прогулянка з онуком: Бабуся на гіроскутері продовжує підкорювати мережу (відео)

Раніше пенсіонерку на гіроскутері бачили з пакетами з місцевого супермаркету і навіть встигли назвати «Електробабусею» і «Гостею з майбутнього».​

Ставша популярною в мережі «просунута» бабуся із Запоріжжя явно прагне підвищити свій «рівень водіння» гіроскутера, передають Патріоти України з посиланням на Голос.

Так, днями ентузіастка була помічена на гіро-прогулянці з коляскою, всередині якої сиділа дитина - очевидно, онук пенсіонерки. На ролику видно, як бабуся обережно «лихачить», штовхаючи коляску - поки що дуже акуратно, не ризикуючи безпекою малюка. Але можна не сумніватися, що дуже скоро вона буде нестися стрімголов з дитиною, як робила це в ролику про поїздку в магазин.Користувачі жваво відгукнулися на відео. Деякі з них вважають, що дії бабусі викликані виключно небажанням пересуватися пішки: «Лень двигатель прогресса», «Не понимаю эти „приспособления“ для передвижения — мышцы должны быть задействованы… детки должны бегать, прыгать, кататься на велике, роликах, скейтах… а не на этой…».

Частина користувачів навіть засудили пенсіонерку за «незрозуміле» прагнення до новомодних гаджетів. «Ох, так можно навернуться и сломать две шеи…», «А теперь подумайте — доверили бы вы своего ребёнка пожилому человеку на этом девайсе?», — пишуть вони.

Але більшість користувачів гаряче підтримали бабусю: «Супер бабуля! Мне кажется я так не смогу», «Бабушка великая умница», «Будущее уже тут», «Жду версию с музыкой из киберпанка!»

Видання нагадує, що раніше пенсіонерку на гіроскутері бачили з пакетами з місцевого супермаркету і навіть встигли назвати «Електробабусею» і «Гостею з майбутнього».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...