Літаючі коти, собаки з цигарками, безцеремонні корови: Вдалий ракурс домашніх улюбленців

Смішні фотографії з тваринами, зроблені у вдалий момент.

Часто успіх залежить від вдалого підібраного моменту. Британська газета The Sun , щоб підбадьорити і порадувати читачів, опублікувала добірку смішних фотографій з тваринами, які опинилися в потрібний час в потрібному місці, передають Патріоти України.

Так, наприклад, один зі знімків видання назвало «Мур-р-р-т Рейнольдс». На ньому телекадр із зображенням популярного голлівудського актора Берта Рейнольдса ідеально «монтується» із задньою частиною кота, що лежить за телевізором.

На іншому фото дві собаки японської породи Сіба-іну створюють враження нескінченності, стоячи один за одним. «Напевно, глюк в Матриці» - коментує видання, згадуючи знаменитий фантастичний фільм.

А також літаючі коти, собаки з цигаркою, безцеремонні корови та інші. Втім, краще один раз побачити...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...