З характером: Кіт не бажає гуляти на повідку та демонстративно "непритомніє" (відео)

Деякі користувачі мережі припустили, що кіт просто протестує проти того, щоб з ним поводилися, як з собакою.​

24-річна мешканка австралійського міста Сідней Габріель Агіус опублікувала відео, в якому вона намагається вигуляти біля будинку свого кота по кличці Тор, передають Патріоти України.

Тору явно не подобається прогулянка - тим більше на повідку. І він демонстративно «непритомніє». Господиня намагається поставити його на лапи, але тварина знову драматично завалюється на бік ще двічі.

За словами Габріель, вона вже кілька разів виводила Тора на повідку, але він вперше влаштував такий спектакль. Сама Гебі вважає свого вихованця ледачим. Але деякі користувачі мережі припустили, що він просто протестує проти того, щоб з ним поводилися, як з собакою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...