Жити красиво, або Майно рухоме: Помічник депутата від "Слуги народу" задекларував свого кота

"Слуга народу" задекларував кота

Помічник депутата Павла Павліша від фракції "Слуга народу" Роман Завгородній задекларував за 2019 рік свого породистого кота, зазначають Патріоти України.

Зокрема вніс тварину до категорії рухомого майна (окрім транспортних засобів) разом з глиняною вазою та антикварною глиняною піалою. Про це йдеться у його декларації.

У документі вказано, що кіт коштував 3 тисячі гривень. Його ім’я Котовськи і він дуже цінний.

У пункті торгова марка Завгородній тричі вказав породу кота – шотландський висловухий, шотландський капловухий і скоттіш-фолд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...