"Америка - великая держава": Експерт пояснив підлабузництво Путіна на економічному форумі у Санкт-Петербурзі

Згідно з останніми опублікованими соціологічними опитуваннями, Клінтон на 5,6% випереджає Трампа.

Гілларі Клінтон. Фото: dt.ua.

Президент РФ Володимир Путін під час промови на Петербурзькому міжнародному економічному форумі велику увагу приділив колишньому президенту США Біллу Клінтону, що свідчить про те, що, за його даними, більше шансів на президентство має його дружина Хілларі, а не мільярдер Дональд Трамп. Таку думку висловив російський журналіст і історик Микола Сванідзе в ефірі програми "Особлива думка" на радіостанції "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Такі якісь певні компліменти, які Путін виголосив на адресу подружжя і так далі, вони говорять про те, що, хлопці, якщо щось було погане, то давайте забудемо. Так особливо поганого у нього дійсно з Клінтоном і не було. І у нього більше з Хілларі такі відносини не дуже добре складаються. Але це поки вона не була президентом. Тому він дає зрозуміти, що готовий починати з чистого аркуша", - розповів він.

Історик зазначив, що з цього можна зробити висновок, що Путін має інформацію про високі шанси на президентство у Клінтон. "Він явно робить реверанс в сторону Гілларі в тому сенсі, що, очевидно, у нього є інформація, що у неї шансів більше, ніж у Трампа", - підкреслив Сванідзе.

Він також звернув увагу на миролюбну промову російського президента, який назвав США супердержавою і зазначив, що російські санкції ніяк не вплинули на Америку. Згідно з останніми опублікованими соціологічними опитуваннями, Клінтон на 5,6% випереджає Трампа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...