"Антифашисти звільнили від футболу": У мережі показали, як занепала Макіївка після приходу "русского мира" (фото)

Стадіон у місті, реконструювати який почали до війни, терористи так і не зробили, він заріс бур'яном.

Покинутий стадіон. Фото:Fаcebook

Українська влада в 2013 році проводила реконструкцію стадіону "Авангард" в Макіївці, однак після окупації міста терористами "ДНР" спортивний об'єкт був покинутий. Про це в Facebook повідомив журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"На перших двох фото - процес реконструкції стадіону "Авангард" в Макіївці, який проходив до війни. У 2013 році процес ще був у самому розпалі. На останніх двох - сучасний стан занедбаного об'єкта", - пише Казанський.

За його словами, ніякого стадіону на цьому місці вже не буде.

"Видно недобудовані конструкції та іржава арматура. Зрозуміло, ніякі роботи не ведуться. Все заросло бур'яном. Очевидно, що ніякого стадіону на цьому місці не буде. Антифашисти звільнили Макіївку від футболу", - резюмував Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...