​Балога розповів, як Путін і Порошенко протидіють зусиллям США закінчити війну на Донбасі

Віктор Балога заявляє, що війна в Україні вигідна Порошенко і Путіну, тому вони відкидають допомогу США у врегулюванні конфлікту.

Віктор Балога відбивається як може

Такі досить оригінальні висновки цей діяч висловив на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

«Білий дім хотів би врегулювати питання Донбасу ще за каденції Обами. Мета благородна, але американська наївність трохи дивує.

Справа в тому, що у Путіна парламентські вибори в 2017 році. А у Порошенка президентські - в 2019, а то і раніше. Тому, цим двом не потрібні міжнародні посередники, вони прийняли рішення "воювати" і байдуже, що там собі хоче Білий дім. Бо перший з допомогою війни мобілізує свій електорат, другий - списує на неї невдачі в економіці і зовнішній політиці. І це саме той випадок, коли їхні інтереси збігаються», - пише пан Балога.

Варто зазначити, що різкі випади у бік Банкової колишній голова адміністрації Ющенка та екс-міністр Януковича розпочав після серії гучних звинувачень Геннадія Москаля про чорні справи голови одного з наймогутніших кланів Закарпаття. Зокрема про величезний хабар за попихкування до влади Віктора Януковича.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Безбожний сатана і вбивця: Румунський священик вразив відвертою промовою на адресу Путіна (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:28

Румунський священник під час святкової літургії на Великдень назвав Володимира Путіна безбожним сатаною. Відеоролик у своєму Telegram оприлюднив журналіст Костянтин Андріюк, передають Патріоти України. За його словами, священослужитель не підбирав слів...

"Нема в цьому нічого хорошого": Радник мера Маріуполя - про будівництво росіянами залізниці через окуповані території

неділя, 5 травень 2024, 23:18

Росіяни від 2023 року будують нову гілку залізниці, яка з'єднає російський Ростов-на-Дону з Кримом через окуповані українські території. Яку загрозу для України несе ця залізниця, розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Па...