"Блинами ж*пу вытирают. В гробу похоронили двести кг салата. Зажравшиеся, ох*вшие мудаки": Соцмережі шоковані новинами з Росії

Навіть дехто з росіян підозрює, що подібні "вистави" добром не закінчаться.

Похорон салата "Цезар" у Сочі. Фото: tjournal.ru.

У мережі бурхливо відреагували на новину про те, що вчора в Сочі поховали 200 кілограмів салату "Цезар". Про своє ставлення до даної акції написав мер Єкатеринбурга Євген Ройзман у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Блинами ж*у вытирают. Прочитал у Антона Красовского, что в Сочи в гробу похоронили двести килограмм салата Цезарь. Зачем??!! Совершенно дикая и безвкусная акция. Вообще публичное уничтожение продуктов в стране, где значительная часть населения живет за чертой бедности, выглядит вызывающе. Причем это вызов не столько людям, сколько высшему порядку вещей.

Добром такое не кончается. У древнего народа Коми есть легенда. Раньше Небо было близко к Земле, и земля давала много хлеба, и люди были большими. И одна женщина взяла блин и вытерла зад своему ребенку, а потом выбросила блин. И Небо обиделось, и отодвинулось от Земли, и земля перестала родить хлеб…", — пише російський мер.

Також акцію прокоментував відомий російський блогер Рустем Адагамов. "В Сочи на гастрономическом фестивале организовали похороны салата "Цезарь". Дескать, надоел он, приелся, стал слишком "затертым". Шеф-повара разных ресторанов накрошили на один громадный противень ингредиенты популярного кушанья – жареных курочек, помидорчики черри, свежий пармезан, перепелиные яйца. Заправили все это добро специальным соусом, сбрызнули лимоном, а потом свалили приготовленное в сделанный по особому заказу гроб и похоронили. Не знаю, можно ли было придумать что-либо более идиотское и омерзительно бестактное? Я, все-таки, думаю, что это какой-то розыгрыш, потому что на фотографиях самого салата не видно да и про 200 кг явное вранье. Но организаторам, конечно, незачот. Мудаки, вы, ребята. Зажравшиеся, ох*вшие мудаки", — пише Адагамов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, — карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...