Чому довелось повернути назад "швидку", подаровану Нідерландами лікарні у Глухові

​Швидку із Сум відправили назад благодійникам у Нідерланди. До пункту призначення – лікарні у місті Глухів, що на Сумщині, вона так і не потрапила.

Швидка з НідерландівМедичний "Мерседес" має стандарт Євро 3, тоді як закон дозволяє ввозити лише автівки стандарту Євро 5. Машина простояла на митниці півроку. Волонтери сподівалися, що влада допоможе вирішити питання, повідомляють Патріоти України.

Бо у медзакладі, куди мали відправити авто, хворих перевозять на старенькій "Ниві". Із Сум автівка гуманітарної допомоги відправилася до кордону із Польщею у місто Краковець. Там її заберуть нідерландські благодійники.

«Стукали в усі двері, не тільки ми, а і організація "Фундація українців Голландії". Сьогодні вони вирішили, що будуть відмовлятися від співпраці із Україною взагалі. Україна відмовляється від того і Сумська область, яка зовсім бідна, возити нема на чому хворих. Людське життя – це ціна, власне кажучи, цього питання», – сказала волонтер Ольга Пулинець.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:43

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України. У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі ...

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...