"Чому Міноборони не надає транспорту для вивозу поранених та підвозу боєприпасів? Чому все повинні робити волонтери?": Звернення зі Світлодарської дуги до Порошенка та Полторака (відео)

"Чому ця війна все ще триває за народні гроші? Де бюджет? Де десятки мільярдів на оборону?", - запитує волонтер у Президента та міністра оборони.

Волонтери вивозять поранених. Фото: Фейсбук.

Відомий волонтер Сергій Єрмаков на своїй сторінці в Фейсбуці опублікував відео зі справжнім криком душі - волонтер звернувся до Президента Порошенка і міністра оборони Полторака зі справедливими вимогами щодо забезпечення передових позицій ЗСУ транспортом, передають Патріоти України.

Сергій Єрмаков записав своє звернення у зоні проведення АТО за 800 метрів від лінії фронту під супровід обстрілів російсько-терористичних військ.

"Я обращаюсь к Президенту Украины, я обращаюсь к министру обороны. Сейчас мы находимся недалеко от Дебальцево. За спиной идет бой. Мы увозим сейчас 300-сотых. Почему мы увозим раненных солдат ВСУ на волонтерских машинах? Почему солдаты едут на передовую на разбитых в хлам жигулях, волонтерских "бусиках", "газелях"? Почему министерство обороны, как оно обязано, не предоставляет воюющим бойцам транспорт? Машины эти стоят в Киеве, а у нас их почему-то нет до сих пор", - сказал волонтер.

Єрмаков уточнив, що у 25-го батальйону на двох крайніх позиціях немає жодної машини для вивезення поранених з поля бою, а волонтери змушені забезпечувати солдатів на передовій боєкомплектами, чого вони робити не повинні.

Додамо, що звернення Сергія Єрмакова вже переглянули майже 20 тисяч осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...