"Думал, меня уже ничем не удивить, но нет": Казанський розповів, як в ОРДО винайшли спосіб "зняти соціальну напруженість" (фото)

За словами журналіста, для цього пропонують провести пікет і взяти безкоштовний номер газети у "типчика в шльопанцях".

Фото:FacebookУкраїнський блогер і журналіст Денис Казанський опублікував кадри з окупованого Єнакієвого і повідомив про новий спосіб окупантів "знімати соціальну напругу в республіці". Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Думал, меня уже ничем не удивить, но нет. ДНРовцы изобрели невероятное — пикет по снятию социальной напряженности. Черт, это же гениально! У вас социальная напряженность? Стоят заводы? Затоплены шахты? Задерживают зарплату? Не беда! Получите бесплатный номер газеты "Донецкая республика" у типочка в шлепанцах" - написав журналіст.

Користувачі мережі залишили під дописом свої коментарі:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...