Дурні Кремля: Есть у Новинского "хорошая черта" - импульсивен. В ответ на обыски СБУ он сходу озвучил весь план прокремлевской камарильи в Украине - блогер

Розпуск Ради і відставка уряду восени під педалювання теми соціальних стандартів (в першу чергу, тарифів). Якщо вдасться - імпічмент президента. Власне, саме так бачать ситуацію кремлівські друзі Новинського.

Вадим Новинський. Фото:www.segodnya.ua"Есть у Новинского, как мне видится, одна хорошая черта. Он более импульсивен, чем умен." - пише у своєму Facebook Victor Tregubov, передають Патріоти України, продовжуючи:

Поэтому в ответ на обыски СБУ он сходу озвучил весь план действий всей прокремлевской камарильи в Украине.

Роспуск Рады и отставка правительства осенью под педалирование темы социальных стандартов (в первую очередь, тарифов). Если удастся - импичмент президента. Собственно, именно так видят ситуацию его кремлевские друзья.

Як повідомлялося раніше, народний депутат з фракції "Опозиційного блоку", основний бенефіціар "Смарт-Холдингу" Вадим Новинський заявляє, що обшуки, які проводяться представниками Служби безпеки України на підприємствах, які входять в сферу інтересів компанії, є атакою на нього як опозиційного політика і мецената Української православної церкви.

Також минулого місяця народний депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський накинувся на митрополита Переяслав-Хмельницького й Вишневського УПЦ Московського патріархату Олександра Драбинка.

Митрополит Олександр після конфлікту встиг повернутись в столицю. Після інциденту з Новинським у нього гіпертонічний криз.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...