Двері, які, можливо, не варто відчиняти: Астрофізики намацали вхід в паралельний світ (фотофакти)

Вчені припускають, що виявлена ​​в 2004 році холодна пляма в космосі може бути порталом в паралельний всесвіт.

Фото: lifter.com.ua"Мабуть, найцікавіше з пояснень - те, що холодна пляма породжена зіткненням між нашим всесвітом та іншим замкнутим всесвітом. Якщо подальші, більш ретельні аналізи підтвердять це, то холодну пляму можна буде вважати першим доказом множинності всесвітів", - заявив співавтор дослідження, професор астрономії з Даремського університету Том Шенкс, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.

Раніше вчені розглядали версію про те, що температура цього місця пов'язана з більш низькою концентрацією галактик, однак їм вдалося встановити, що холодну пляму не можна пояснити "відсутньою" матерією. Тоді ж у вчених і виникла теорія того, що холодна пляма - місце з'єднання нашого і паралельного всесвітів.

"Ці численні реальності розташовані в вимірах, які ми не в змозі безпосередньо засікти за допомогою наших почуттів. У кожного альтернативного всесвіту є своя версія реальності. В одній з них ви пишете цю статтю, а я читаю ... а в якийсь інший Дональд Трамп постить відео з котиками ", - заявив фахівець з астрономії доктор Стюарт Кларк.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...