Фахівець пояснює, як уникнути шкідливого впливу алкоголю на шкіру

Похмілля може бути найбільш очевидним наслідком занадто великої кількості випитого алкоголю, проте веселі вечірки також позначаються на вашій шкірі.

Фото: nv.uaВ інтерв'ю Daily Mail австралійський спеціаліст по догляду за шкірою Марі Енна-Косьолон пояснила, що відбувається з вашою шкірою після ночі вживання алкоголю, і, що більш важливо, як нейтралізувати заподіяну шкоду, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Кажуть: "Якщо ви хочете швидко постаріти, все, що вам потрібно зробити, це пити", - розповідає ветеран індустрії краси і пояснює, що зневоднення - це перша ознака хвороби шкіри і, отже, його не можна сприймати легковажно.

Коли організм зневоднюється, пояснює Енна-Косьолон, він утримує рідину, що призводить до набряклості на наступний день після вживання занадто великої кількості алкоголю.

При цьому не весь алкоголь має однаковий вплив на шкіру. "Слід мати на увазі, що різний алкоголь чинить різний вплив на шкіру, так що дотримуйтеся правила: чим чистіший напій, тим краще", - говорить експерт. "Горілка, джин і текіла будуть мати менший вплив і швидко будуть виведені з вашого організму. Також додайте після кожного напою склянку звичайної води".

Якщо ви не готові проміняти вино на воду, то можете звести до мінімуму негативні наслідки алкоголю: почервоніння, зневоднення і набряклість. "Почніть з хорошого, глибокого очищення, а потім нанесіть фруктову очищуючу маску - це дозволить концентрованим продуктам проникати глибше", - каже Енна-Косьолон. "Зверніть увагу на сироватку з високим вмістом гіалуронової кислоти, а потім завершіть догляд зволожуючим кремом".

Якщо ж вам потрібен більш швидкий спосіб прибрати набряки під очима, спробуйте простий лайфхак - нанесіть охолоджені пакетики чаю на повіки. Пийте охолоджені електролітні напої (спортивний напій, який забезпечує організм водою і вуглеводами) або природну кокосову воду і відпочивайте.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Посягнули на скрепу": Регіони Росії масово скасовують паради у "день перемоги" - соцмережі

четвер, 18 квітень 2024, 22:23

"Посягнули на скрепу – регионы России массово отменяют парады в «день победобесия». От проведения военных парадов уже отказались в Белгородской, Брянской, Псковской, Рязанской и Курской областях, а также в оккупированном Крыму. Официальная причина «что...

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...