Скрепна вечірка: Підлітки, що підпалили дівчинку в Пітері, розповіли, як усе було

Друзі підозрюваного у злочині стверджують, що той і раніше не відрізнявся зразковою поведінкою: пив, курив, вживав наркотичні речовини.
Дівчинку облили спиртом, а потім піднесли запальничку. Фото: соцмережі.

Жахливий інцидент стався в Санкт-Петербурзі, на шкільній вечірці. 14-річну дівчинку облили спиртом та підпалили. Зараз вона в лікарні, у комі, з опіками 30% тіла, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання "Комсомольская правда", вечірка проходила в квартирі у 14-річного Артема - головного підозрюваного у здійсненні злочину. Після інциденту діти самі доставили постраждалу до пункту "Швидкої допомоги", але Артем тим часом встиг утекти. Єдине, про що він турбувався на той момент – що згорить квартира.

Друзі підозрюваного у злочині підлітка стверджують, що той і раніше не відрізнявся зразковою поведінкою: пив, курив, вживав наркотичні речовини.

"Одні кажуть, що бавилися, і це вийшло випадково, але інші – що вони посварилися, через це все і сталося", – розповіла однокласниця постраждалої.

Учасники злощасної вечірки зараз знаходяться в поліції, де дають свідчення. Запевняють, що інформація в ЗМІ про те, що школярку нібито прив'язали перед тим, як підпалити – брехня.

"Це випадково вийшло. Була пляшка. Ми думали, що там вода. Її облили. Всі говорять, що це вода. Я кричу: "Спирт!" І в цей момент до неї підносять запальничку. Слово пацана даю, що випадково", – клянеться один зі свідків. За фактом інциденту вже порушено кримінальну справу, а друзі постраждалої обіцяють "помститися за подругу".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...