Фахівці нагадали про забуті нами корисні властивості господарського мила

​Ще кілька десятиліть тому господарське мило використовувалося і для прання одягу, і для миття рук, і для багатьох інших цілей, проте зараз, через велику пропозицію різної косметики і побутової хімії, про цей продукт забули.

Як повідомляють Патріоти України, багато фахівців наполегливо рекомендують купувати господарське мило, оскільки воно має унікальні властивості. Наприклад, воно допомагає зняти запальні процеси після гоління - досить намилити ті ділянки тіла, на яких була проведена депіляція.

Крім того, регулярне миття голови господарським милом позбавить від лупи власників волосся жирного типу. А ще це мило допомагає боротися зі зморшками, стверджують фахівці. Досить один раз в день використовувати мило для вмивання.

У лазні за допомогою господарського мила можна очистити всі пори на обличчі і на тілі, а під час нежиті мильним розчином медики рекомендують промивати ніс. На думку фахівців, господарське мило набагато безпечніше і корисніше для шкіри, ніж різні гелі для душу, а також косметичне або рідке мило.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...