"Я проехала, ему можно, а мне нельзя?": У поліції показали своє відео скандального затримання дівчини-водія у Києві

Під час затримання патрульні начебто травмували дівчині руку, і за її словами, їй мусили накласти гіпс.

Скрін відео

Начальник департаменту патрульної поліції Євген Жуков, відомий як "Позивний Маршал", опублікував відео затримання поліцейськими дівчини-водія в Києві, в результаті якого їй травмували руку. Відео він виклав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Ребята вы серьезно??? Когда же люди перестанут врать друг другу для собственной выгоды??? Снимите уже свои короны и относитесь друг к другу по-человечески!

И дело не в политиках или в зраде влады. А дело в том, что каждый суслик - агроном и е@ал он окружающих его людей. Много писать не буду. Как написал очередной обманщик "насолодіться відео".

Запущено служебное расследование по тактическим действиям сотрудников патрульной полиции. Так как есть замечания по их действиям во время задержания.

P.S. Мне бы очень хотелось увидеть снимок перелома руки. И справку из наркодиспансера с анализами этого милого создания.

Хотя. Кому я, какой снимок. Виноват же всегда патрульный.

Но парней я в беде не оставлю!!!!", - написав він.

Як написала в коментарях під відео журналістка Ольга Худецька, "КУАП щодо відповідальності водія, якому забороняють проїзд поліцейські і який не має іншого способу виконати їх вимогу. кагбе натякає на те, що постанова тут недоречна, а отже і весь сирбор, який відбувався біля машини - в нормі не мав відбуватись.

Стаття 17. Обставини, що виключають адміністративну відповідальність

Особа, яка діяла в стані крайньої необхідності, необхідної оборони або яка була в стані неосудності, не підлягає адміністративній відповідальності.

Стаття 18. Крайня необхідність

Не є адміністративним правопорушенням дія, яка хоч і передбачена цим Кодексом або іншими законами, що встановлюють відповідальність за адміністративні правопорушення, але вчинена в стані крайньої необхідності, тобто для усунення небезпеки, яка загрожує державному або громадському порядку, власності, правам і свободам громадян, установленому порядку управління, якщо ця небезпека за даних обставин не могла бути усунута іншими засобами і якщо заподіяна шкода є менш значною, ніж відвернена шкода", - повідомила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...