Як би московські генерали не торохнули "царя" разом з "блазнем": Політолог розповів, як Путін брудно використовує Кадирова (відео)

Вся московська "еліта" ненавидить дикого кавказького вискочня і тільки чекає слушного часу для "зачистки".

Путін і Кадиров. Ілюстрація:Главком

В оточенні президента РФ Володимира Путіна "зі страхом" обговорюють варіант поставити замість нього главу Чечні Рамзана Кадирова. Таку думку колишній начальник управлінь СБУ в Донецькій і Луганській областях Олександр Петрулевич висловив у ефірі авторської програми Олесі Бацман на телеканалі NewsOne, передають Патріоти України.

Він звернув увагу, що в Чечні, де промисловості немає і тільки нафту видобувають, є дороги, будинки, розважальні заклади, побудовані школи.

"За чий рахунок бенкет? Звісно, за рахунок платників податків – росіян, безпосередньо з бюджету гроші перераховуються. Коли формувався російський бюджет на 2017 рік, у їхній пресі зчинився скандал. Тому що чеченський уряд почав обурюватися через скорочення субсидій", – сказав Петрулевич.

За його словами, тему Кадирова-наступника запускає сам Путін.

"Вона запускається, щоб і на Заході, і всередині країни розуміли, що, мовляв, я ще добрий. А коли прийде "Сталін номер два", знову будуть ГУЛАГи, репресії", – зазначив Петрулевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не треба соромитися цього слова": Скабеєва відверто визнала, що вона пропагандистка (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:59

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва несподівано розговорилася з приводу своєї роботи на кремлівський режим. Зокрема, виступаючи на форумі Курс молодого бійця. Інформаційний фронт, вона визнала, що займається «агресивним нав’язуванням» позиції свого...

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...