Як ведеться куму "російського царя": Карпатське князівство Віктора Медведчука (відео)

"Сірий кардинал" Кучми, одіозний лідер так званого "Українського вибору", посередник у процесі обміну українських військовополонених поки що залишається недоторканним для українського правосуддя.

"Уявіть карпатський ліс. Непрохідний, суворий, темний, повний звірів та птахів. Йдеш на підйом, вже скоро...скоро...скоро...бац! - і перед тобою виростає високий і довжелезний паркан, до якого проведені дроти (ну, явно під током, але перевіряти не взялись)." Про це пише у своєму Facebook журналіст Максим Опанасенко, передають Патріоти України, і продовжує:.

Ти дивуєшся. Спускаєшся і вирішуєш прогулятися рівниною. Йдеш, виходиш за село, тут вже прохолода і...шлагбаум. А перед шлагбаумом - троє головорізів по півтора центнера вагою. Які на просте питання про чому ж пройти не можна в ліс, видають всю палітру відбірного "русского мата".

А на футболках головорізів - шеврони охоронної фірми "Сварог". І директор фірми - активіст "Українського вибору" Медведчука. Та і дорога веде до маєтку Медведчука. І паркан під током - охороняє володіння Медведчука.

І ти нічого не можеш з тим зробити. Бо місцеві обожнюють...Медведчука. Бо газ і дорога тепер в селі. Ну а якщо вже дочитали аж сюди, то гляньте тепер і відео. Воно красиве в нас з Кирилл Шапарь вийшло. Ми старалися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...