Як з козла молока: Російський журналіст про роль Медведчука в діалозі України і Росії

Зв'язки Медведчука не зробили його впливовим в українсько-російських відносинах, вважає Леонід Радзіховський.

Віктор Медведчук. Фото:rian.com.ua

Колишній глава адміністрації президента України Леоніда Кучми і кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук є впливовою особистістю, але в діалозі Києва і Москви абсолютно непотрібний. Про це в коментарі Обозревателю розповів російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський, передають Патріоти України.

"Ставку на Медведчука можуть зробити. Адже він в особистих приятельських стосунках з Путіним. Але, по-моєму, за 2,5 роки, які триває вся ця історія, він абсолютно нічого не зробив, абсолютно ніякої ролі не зіграв", - сказав він .

Журналіст вважає, що зв'язки Медведчука не зробили його впливовим в українсько-російському діалозі.

"Напевно, неформально його зв'язки використовують. Він же впливова людина в Україні, знає багатьох. Але, мабуть, його зв'язки ніякого значення не мають. Наскільки ми можемо судити, абсолютно ніякої користі від нього немає", - підсумував Радзіховський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...