Якщо Самойлова - зло, то чому не заборонять в'їзд в Україну Медведчуку, який має у Криму віллу і приймає там Путіна? - Бєлковський (відео)

Політолог підкреслив, що так відбувається очевидно через те, що Медведчук є посередником між Путіним і представниками української еліти, в тому числі і президентом України Петром Порошенком.

Станіслав Бєлковський. Фото:http://ru.rfi.fr/

Якщо Україна не пустила для участі в "Євробаченні 2017" російську учасницю Юлію Самойлову, вона повинна заборонити в'їзд і політику Віктору Медведчуку, який має віллу в анексованому Криму. Таку думку російський політолог Станіслав Бєлковський висловив в ефірі авторської програми Дмитра Гордона на телеканалі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Юридично Україна права. Так, треба було не пускати співачку Самойлову. У мене тільки одне питання: чи потрібно займати послідовну позицію в таких випадках? Ось у Володимира Володимировича Путіна є кум, його звуть Віктор Володимирович Медведчук.

У нього велика вілла в Ялті з танцюючим фонтаном, як ми знаємо. і туди приїжджає безпосередньо Путін, і Віктор Володимирович там його приймає. Треба визначитися: якщо Юлія Самойлова - страшне зло, звичайно, потрібно заборонити їй в'їзд в країну. Юридично тут Україна чиста. Але чому ніяких заходів не проводиться щодо Віктора Володимировича Медведчука?" - запитує Бєлковський.

Політолог підкреслив, що так відбувається через те, що Медведчук є посередником між Путіним і представниками української еліти, в тому числі і президентом України Петром Порошенком.

"І тут треба вирішити: в яку сторону ми йдемо, і де послідовність дій", - переконаний Бєлковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...