"Якщо це відбудеться, то це буде дуже страшно": З'явився новий прогноз третього Майдану

Семен Глузман вважає, що українська влада будь-якими способами намагається придушувати опір українців.

Третій Майдан в Україні буде страшним. Фото: uapress.info.

Третій Майдан в Україні призведе до катастрофічних наслідків і не матиме нічого спільного з боротьбою за краще життя. Таку думку висловив український психіатр, дисидент і колишній політв'язень Семен Глузман в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

Він розповів, що вважав українців, з якими зустрічався під час перебування в брежнєвських таборах "ферментом" опору влади.

"Коли був перший Майдан, я вирішив, що це підтвердження мого відчуття, що тут є фермент опору. З другим Майданом я знову вирішив, що це так - тому їм довелося так страшно придушити цей опір. А тепер я розумію вже, що якщо щось відбудеться, то це буде дуже страшно. І це не матиме відношення до опору. Це буде страшно, і я не хочу про це говорити", - заявив Глузман.

За його словами, влада намагається придушувати опір українців.

"Ми згасли, тому що більшість з нас живе в рамках якогось спеціально інспірованого страху перед державою. Ось взяти, наприклад, субсидії - це ж дуже страшна річ. Кожна людина, яка отримує субсидії, вже не піде нікуди, ні на який Майдан", - зазначив психіатр, підкресливши, що не через страх, а від залежності від влади.

"Це ментальність українця: спалахнемо, підемо, захистимо таких же, як ми, а потім все по-новому", - додав Глузман.

Він також констатував, що ті люди, які могли стати "гнітом" нового життя в нашій країні виїжджають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...