Із ефектом занурення для відвідувачів: Новітній комплекс для хижаків відкрили у зоопарку Черкас (відео)

Тепер і тварини отримали більше життєвого простору, і відвідувачам стало зручніше спостерігати за хижаками.

Фото: http://24tv.ua

Відтепер хижі мешканці Черкаського зоопарку матимуть більш кофортні умови проживання, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Черкасах святкують новосілля чотирилапі мешканці зоопарку. Для ведмедів та вовків у звіринці відкрили унікальний експозиційний комплекс. Експозиційний комплекс для хижих тварин коштував спонсорам 20 мільйонів гривень. Будівництво тривало півроку. Традиційні клітки фахівці замінили на просторі вольєри під відкритим небом. Новий об'єкт займає аж 4,5 тисячі квадратних метрів.

Висока огорожа, міцне оглядове скло і "ефект занурення" робить об'єкт унікальним для українських зоопарків. "Якщо традиційно люди ходять перед експозицією, то тут людина занурюється в це середовище. І має можливість оглянути все довкола себе", – прокоментував директор Черкаського міського зоопарку Євген Ван.

Басейн на території вольєрів незабаром заселять видри. А керівництво звіринця мріє про будівництво ще одного комплексу – для екзотичних тварин.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...