"Кабы не потонуть" или "великая армада" Х*йла: "Путин хотел показать военную «мощь» ВМФ, а в итоге опозорился на весь мир", - ізраїльський аналітик

Імовірно, президенту РФ просто ніколи не говорили про те, що найпотужніші кораблі його флоту інакше як за допомогою буксирів зазвичай не пересуваються.

Авіаносець "Адмірал Кузнєцов". Фото: соцмережі.

Ізраїльський аналітик Соломон Манн прокоментував новину про те, що російська ескадра з єдиним, який залишився в ВМФ Росії авіаносним крейсером «Адмірал Кузнєцов» 1985 року побудови, вийшла в похід в Середземне море з метою його «патрулювання», як було заявлено в МО РФ. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його думками з цього приводу.

«Атомний ракетний крейсер «Петро Великий» також йде з ним у парі, а ще звичайно ескадра супроводу, в основному з десятка бойових буксирів, враховуючи, що обидва кораблі більше 10 годин ходу не витримують, бо їм розносить вщент кладку парових котлів, а ремонт їх може тривати до року, як ми вже бачили на прикладі проданого Індії двійника «Адмірала Кузнєцова», - написав Манн в Facebook.

За його словами, патрулювання Середземного моря бойовими буксирами військово-морського флоту РФ - це те ще комічне дійство, яке показує військову «міць» Росії в повній її красі. «Я просто не уявляю - для чого Путіну ця ганьба, хоча допускаю думку, що йому не повідомляють про те, що найпотужніші кораблі його флоту інакше як за допомогою буксирів зазвичай не пересуваються. Втім, на швидкості 3-4 вузла вони рухатися можуть, задіявши одну з 8 енергустановок. Коротше кажучи, російський плавучий склад боєприпасів на буксирній тязі наближається ... », - резюмував експерт пересування "плавучої домовини" до його рідних берегів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...