«Херои, мало Вас там поубивали. Никто Вас на войну не звал. Я тебя еще найду», - маршрутник АТОшнику у Запоріжжі (відео)

Учасникам АТО набридло беззаконня маршрутників і відмова у пільговому проїзді.

Бійцеві АТО Олексію Христенко водій маршрутки відмовив в пільговому проїзді.

Він на кінцевій зупинці викликав поліцію, там вже в конфлікт втрутився інший водій, який став на захист свого колеги. Про неприємну ситуацію Христенко повідомив у себе на сторінці в соціальній мережі і попросив побратимів про допомогу.

Дорогі побратими!!! Сьогодні зі мною стався такий випадок, що мені потрібно звернутися до Вас за допомогою. Справа в том що я їдучи з праці додому зайшов у маршрутку 74 на зупинці вул "Чарівна" Водій в агресивній формі відмовив мені у наданні безкоштовного проїзду, користуючись тим що нема сидячих місць. Я відповів що не вийду і запропонував у разі відмови викликати поліцію, на що водій погодився. Приїхавши на кінцеву зупинку, що я і зробив. Хоча мені потрібно було виходити на декілька зупинок раніше. І вже на кінцевій зупинці почалося те про що я потребую допомоги.

Водій зовсім іншої маршрутки, теж під номером 74 поспілкувавшись з тим водієм котрий віз мене почав конфлікт. У образливій і матерній формі ображав мене і матерно ображав Героїв які воюють за нашу Країну. Погрожував особисто мені у фізичной розправі. Брати, мені потрібна допомога, бо для мене неможливо все це так залишити. Не для цього ми боремось за нашу державу як на фронті, так і тут. Не за те мої брати лили і продовжують лити свою кров щоб всяка гніда таке дозволяла. Разом ми можемо все. Сподіваюсь що завтра буде номер машини ,а також фото цього сєпара.

Друзі! Побратими! По-перше невеликий звіт про те, що зроблено по питанню з водіями маршруту №74. Перше: мною була написана заява на водія у поліцію. Друге: від центру допомоги Ветеранів АТО подана скарга на водіїв в управління транспорту. Третє: була розмова з заступником підприємства перевезень, на які озвучили вимоги звільнення водія-хама і домовитись про зустріч Ветеранів АТО з директором і водієм.


28.04.17 о 10:00 прошу зібратись Ветеранів АТО і небайдужих громадян біля таксопарку за адресою вул.Шкільна 2. Прохання: бути по формі. Нехай водій повторить все те, що він про нас думає.
Що до керівника підприємства, вимагаємо: звільнити водія з неможливістю працювати в сфері транспортного обслуговування. Хочу дуже подякувати тим, хто допомогає припинити цей безлад!
Прошу звернути увагу СМІ на проблему Ветеранів з перевізниками. Дякую!

Источник

Опублікував: Артем Ервін
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...