Хіти тижня. Не Білорусь: Названа ще одна країна, яка може представляти військову загрозу для України

Україна буде перебувати в ситуації військової небезпеки найближчі 20 років.

Військовий експерт і блогер Олексій Арестович заявив, що на сьогоднішній день, крім Росії, військову загрозу для України становить ще й Угорщина. Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"З боку Росії. І з усіх боків. У нас ще Угорщина цікава з Закарпаттям. Угорські націоналісти Закарпаття тренуються разом з угорською армією, контролюються і направляються угорськими спецслужбами. Взагалі в Україні набагато більше військової небезпеки, ніж просто від однієї Росії", - сказав він.

Арестович уточнив, що поки в Україні не налагоджена на належному рівні внутрішня безпека.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....