Хіти тижня. Неймовірний випадок з російським блогером на Донбасі

Зі скандального російського блогера Іллі Варламова, оголошеного персоною нон грата в Україні, раптом вибухнула правда.

Скандальний російський блогер Ілля Варламов заявив, що саме російські війська почали війну на Донбасі.

Про це він заявив у відповідь на коментар у своєму блозі "А українці на Донбас прийшли з миром?".

"Ідіть дивіться Соловйова далі. Українці з Донбасу не йшли, вони там були завжди. Туди прийшли наші вояки і почали війну", - написав блогер у відповідь. "Якби наші не вторглися на Донбас, не було б тисяч жертв і там зараз був би мир, як у Харкові, як у Маріуполі і т.д.", - додав Варламов.

Заява блогера, який за незаконний візит до Криму внесений до бази "Миротворця", спричинила бурхливі обговорення у мережі.

Відомий кримський блогер "Кримський бандерівець" назвав Варламова рашистом і пояснив: "мені достатньо того, що він незаконно в'їжджав до Криму і не виступав ніколи проти політики Путіна.

"Наші хлопці свої життя віддають, а цьому ср***му півню влом дозвіл отримати для в'їзду на захоплену його країною територію?!", - наголосив блогер.

Служба безпеки України офіційно оголосила російського блогера Іллю Варламова персоною нон грата в Україні.

Автор матеріалу: Ульяна Кононенко, для "Знай.ua"
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...