Хто така Мар'яна Батюк і який має стосунок до Гітлера: Нові подробиці про депутата "Свободи" зі Львова (фото)

Нардеп Борислав Береза повідомив, що скандальна вчителька і депутат від "Свободи" Мар'яна Батюк збрехала, заявивши про злом її сторінки в соцмережі.

Мар'яна Батюк. Фото:lviv.svoboda.org.ua

На доказ він опублікував скріншоти її публікацій у ВКонтакте, датовані 2016 роком. Про це нардеп написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Представники "Свободи" написали, що її зламали. Ок. У наше століття можливо все. Можуть раз і зламати. Хоча навіщо ламати, коли вона самостійно все публікує? Людина в 21-му столітті залишає за собою цифровий слід. Простою мовою - видаляй, не видаляй, все одно фахівці все знайдуть.

Загалом виявляється, Мар'яну Батюк, депутатку Львівської Ради від "Свободи", ламали не раз. Її аккаунт ВКонтакте (кумедна саме його наявність) ламали як мінімум 5 разів. В наявності "Марш Лювтваффе", "Спогади про Гітлера" та інша лабуда", - пише він.

Борислав Береза також звернувся до прес-секретаря Олега Тягнибока Христини Равлюк.

"Дивись, я повірив тобі. Не їй. З'ясувалося, що вона фанатіє від Гітлера і нацистських тем. Вона не тільки вам збрехала. Вона вкрай вбила довіру до вас. Про це вже пишуть за кордоном. Якщо щось трапиться, то вам не повірять. Бо вже була Мар'яна Батюк, яка використовувала весь кредит довіри", - написав він.

У коментарях під публікацією Равлюк подякувала за довіру і поділилася посиланням на публікацію Мар'яни, додавши, що далі не бачить сенсу розгрібати "це все", оскільки Батюк про своє ставлення до Гітлера повідомила.

На що їй Береза відповів: "Те, що вона пише, відрізняється від того, що вона публікує. І ще одне. Коли хтось намагається зайти на вашу сторінку, то вам приходить повідомлення, що з невідомого IP був вхід. Де це повідомлення? І хто розміщував всі ці роки нацистські пости на її сторінці? Вас особисто, підставили", - резюмував він.

Слід нагадати, що 20 квітня на сторінці Мар'яни Батюк з'явилася публікація з поздоровленням Адольфа Гітлера з Днем народження. Пізніше вона заявила, що її сторінку зламали.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...