"Кличко та я": Боксер назвав песика своїм іменем

Боксер засвітився в соцмережі на фото зі своїм чотирилапим другом.

Кличко тримає на руках КличкаЕкс-чемпіон світу в суперважкій вазі, українець Володимир Кличко, який поки що не оголосив свого рішення щодо реваншу з Ентоні Джошуа, продовжує активне життя поза рингом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На знімку спортсмен позує разом із собакою породи німецький боксер. Його він назвав Кличко. "Кличко та я. Так, ви правильно зрозуміли, два боксери з однаковим ім'ям", - підписав фото Володимир.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...