​Коїться щось неймовірне: Шпигуни Кремля терміново евакуюються з Заходу, кидаючи навіть провідні посади прикриття, - московський блогер

Складається враження, що «штирлиців» відкликають через загострення конфронтації з Заходом, намагаючись попередити масові арешти тих, хто під «ковпаком» у Дядька Сема.

Андрій ШипиловМожливо навіть це натяк Кремля, що він "розв’язує собі руки" для кривавих провокацій в Європі та США, виводячи з-під удару нелегалів та залишаючи лише недоторкану агентуру з диппаспортами, припускають аналітики Патріотів України.

Адже залякування - єдиний дієвий засіб, що має Росія для спроби змусити світову спільноту задовольнити її протиправні амбіції.

Новину про масове виведення російських шпигунів повідомив Андрій Шипилов. Ось, що відомий блогер написав у Фейсбуці.

Сейчас получил информацию, что в последние недели в Россию массово отзываются бойцы невидимого фронта, работавшие в Штатах и Европе под прикрытием, в разных корпорациях и учебных заведениях.

Проверил по своим контактам, оказалось правда.

Несколько известных мне персон, которых я очень подозреваю в принадлежности к таким "бойцам", в разные годы уехавших на запад, кто "работать в западных корпорациях", кто "заниматься наукой", внезапно разорвали свои контракты и вернулись в Россию.

Даже если мои "подозрения" не верны (а по факту - это не подозрения, а уверенность), то сам факт, что сразу несколько (только мне известных) и вжившихся в Запад персон, имевших там доходы с сотни тысяч баксов чистыми ежегодно, вдруг все побросали и почти одновременно вернулись в Россию (которую ранее покинули "навсегда"), этот факт заслуживает того, чтобы над ним задуматься.

А ось як коментують новину під постом пана Шапилова:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...