Коли Україні відключали газ, ніхто в Росії не говорив про дітей, що замерзають - Боровой

Перш, ніж бризкати слиною в сторону України, яка залишила Крим без світла, росіянам варто згадати власну поведінку у той час, коли вони радісно зловтішались після відключення взимку газу Україні, зазначив опозиціонер.

Костянтин Боровой. Фото:evroua.com

Російський опозиційний політик Костянтин Боровой порадив росіянам, обуреним через енергетичну блокаду окупованого Криму, згадати часи, коли Кремль припиняв постачання газу Україні. Про це Боровой пише у своєму блозі на сайті Эхо Москвы. Патріоти України наводять його думку без змін:

"Приобретите билетик на право обвинять. Пока в свободной продаже. И недорого. Полторы недели назад во всем Крыму погас свет. Отключение подачи электроэнергии со стороны Украины…

Когда начался шантаж, а потом энергетическая газовая блокада всей Украины, шантаж ценами, мало кто в России из защитников власти говорил о диабетиках, замерзающих детях… И вдруг, глядя на Крым, вспомнили.

Друзья ватники, билетик надо было приобрести на право сочувствия и жалости еще перед той зимой, когда замерзала Украина. Я все искал в высказываниях доктора Лизы хоть какой-то протест против войны, которую начал ее патрон и спонсор.

Никак не бывало. Забыла наша пропагандистка купить такой билетик. Я бы из самых добрых побуждений посоветовал многим сторонникам власти уже сейчас озаботиться билетиками на право проклинать эту самую власть, когда судебные процессы, трибуналы будут называть преступников.

На митингах протеста и за Милошевича, за Саддама, за Каддафи, за людоеда Иди Амина таких билетиков не продают. Сограждане, озаботьтесь. Потом придется покупать очень дорого у спекулянтов".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...