Компанія з Еміратів створює першу цифрову валюту, забезпечену золотом

Одна грошова одиниця буде равно за вартістю одному граму золота.

Фото: prostoinvesticii.com

Йдеться про дубайської компанії OneGram, що працює в сфері ісламських фінансових послуг і технологій. У партнерстві з нею полягає GoldGuard, яка будує самотнім з найбільших у світі золотих сховищ в Дубаї, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У OneGram трудиться штат вчених в області Шаріату, що гарантує повну відповідність вимогам ісламського фінансування. На ринок буде випущено максимум 12,400,786 OneGramCoin токенов (OGC), що робить OneGram найбільшим емітентом масової крипто валюти в історії. При поточній спотової ціни золота операція з продажу всіх токенов оцінюється в $ 555 млн.

Ісламський фінансовий сектор в даний час складає 1% від світового ВВП і зростає майже на 20% в рік. У світі налічується понад 2 млрд мусульман. OneGram розглядається як відповідний вимогам Шаріату спосіб зберігати золото в цифровому вигляді, який є одночасно безпечними і зручним для перекладів, в тому числі транскордонних транзакцій.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...