Корупція завжди перемагає імітацію, - Портніков розкритикував антикорупційного прокурора

РІвень заробітної плати співробітників антикорупційної прокуратури не стимулює їх працювати ефективно, впевнений Назар Холодницький.

Антикорупційний прокурор Назар Холодницький. Фото:uazmi.org

Навіть якщо співробітникам Антикорупційної прокуратури підвищити зарплату до 50 000 гривень, це не вирішить проблему корупції у вищих ешелонах влади. Про це пише на своїй сторінці у Facebook відомий журналіст Віталій Портніков, зазначають Патріоти України.

"Антикорупційний прокурор Назар Холодницький має рацію, коли стверджує, що його співробітники повинні одержувати не 7 000, а 50 000 гривень зарплатні - інакше не буде ніякого стимулу в їхній роботі.

Співробітник Антикорупційної прокуратури, який розслідуватиме справи на мільйони за 7 000 гривень - це справжня комедія.

Але ще більша комедія - це прокурор за 50 000, який займається міністрами, депутатами та чиновниками, що отримують по 7 000 гривень. Це навіть вже не комедія, а цинічна трагікомедія.

І якщо хтось вірить, що в такій ситуації Антикорупційна прокуратура переможе корупцію, я все ж таки його розчарую: переможе корупція.

Бо корупція завжди перемагає імітацію. Раджу антикорупційному прокурору над цим замислитись.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...