Крим повернеться в Україну, - військовий експерт назвав терміни і умови реінтеграції (відео)

Олексій Арестович зазначив, що повертати Крим військовим шляхом потрібно тоді, коли кримське населення захоче, щоб його повернули будь-яким шляхом.

Український Крим. Фото: Всвіті.Військовий експерт Олексій Арестович вважає, що вкрай важливо, щоб тема Криму не випала з інформаційної повістки в Україні та світі. Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

За його словами, на відміну від Донбасу Крим вважається окупованою територією з усіма витікаючими наслідками.

"Потрібно працювати над збором юридичного матеріалу для того, щоб засудити Росію як державу..., звалити на неї соціальне забезпечення територій, накопичувати базу по злочинам", - зазначив Арестович.

Він додав, що в Росії існує консенсус на невіддачу Криму навіть серед опозиції.

"Є чотири рамки - внутрішньоросійська, міжнародна, внутрішньокримська і внутриукраїнська. Ось коли ці чотири рамки будуть готові до повернення Криму, він повернеться", - уточнив експерт.

Він підкреслив, що для цього потрібні постійні зусилля - як з боку влади, так і з боку громадськості. При цьому Арестович не виключає повернення Криму військовим шляхом.

"Під час анексії у нас було 6 тисяч обірваних солдатів. Ось коли у нас буде 600 тисяч солдатів проти 60 тисяч в Криму - тоді можна повертати. З 20 тисячами солдатів ми не можемо повертати Крим військовим шляхом. Коли буде 200 тисяч - уже можна починати про це розмовляти, а з 2 мільйонами українських солдат - точно можна повертати", - сказав він.

Разом з тим, експерт зазначив, що повертати Крим військовим шляхом потрібно тоді, коли кримське населення захоче, щоб його повернули будь-яким шляхом.

"Я скажу, що Крим повернеться протягом п'яти років. Як ви думаєте, повернеться він чи ні? Але акт війни ми з вами зробили. Може прилетіти "чорний лебідь" - і Крим може завтра повернутися. А може не прилетіти - і тоді він буде в природних процесах повертатися від 5 до 15 років. Але він гарантовано повернеться, це ми точно знаємо, залізно. Питання в термінах", - підсумував Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...