Кучу писем, открыток и поздравление от президента Жене принесли после судебного заседания - брат "диверсанта" Панова

Після отриманих листів з України Євген став почуватися впевненіше, наголосив Ігор Котелянець.

Євген Панов. Фото:Кореспондент.net

26 січня в Москві проходило судове засідання у справі заарештованого в Криму українця Євгена Панова, якого в Росії підозрюють у підготовці диверсій на півострові, після якого йому передали листа з України. Про це повідомив брат Панова Ігор Котелянець в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Наши адвокаты пытались оспорить арест Жени. Следствие продолжает удерживать брата, не имея на то оснований: следственных действий нет, дело мертвое. "Суд", конечно же, отклонил жалобу адвокатов. Ожидаемо. Интересно другое. Наш адвокат в суде при журналистах спрашивала Женю о письмах и поздравлениях, доходят ли. Так вот сразу после этого судебного заседания Жене принесли кучу ваших писем, поздравление от президента (еще новогоднее), большое количество открыток", - розповів він.

Котелянець додав, що його листи братові не передали.

"Мои письма по-прежнему не передают. Благодарил всех очень! И передавал привет! Благодаря этой поддержке чувствовать себя стал увереннее: веры и сил для борьбы вы ему очень сильно прибавили!" - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...