Київ - ні, а Харків під загрозою: Російський політик про те, за яких обставин Путін спробує захопити першу столицю України (відео)

Навіть у 2016 році не виключений "фокус" з зеленими чоловічками" та спробою встановити нову "народну республіку". Адже Харків лише в 40 км від кордону, і з точки зору геополітики легша здобич для кремлівського хижака ніж Одеса чи Херсон.

Владислав Іноземцев. Фото:politdengi.com.ua

Якщо Харків на події, подібні до подій в Україні в лютому 2014 року, покаже свою сепаратистську позицію, то не виключено, що президент Росії Володимир Путін направить туди своїх "зелених чоловічків", як під час анексії Криму. Про це заявив російський економіст Владислав Іноземцев в інтерв'ю каналу NewsOne, опублікованому на YouTube, зазначають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чи вирушить президент Росії з танковими дивізіями на Київ, Іноземцев сказав: "На це, я думаю, Путін не піде, тому що він розуміє існуючу реальність". "Якщо на кордоні України і Росії збудують військові бази, і там будуть міститися великі військові контингенти, це буде зроблено, по-перше, не для того, щоб ці танки направити на Київ, не для для того, щоб це сталося. Тобто , день "Ч" визначить не Путін ", - продовжив Іноземцев.

"Якщо в Україні трапиться щось, що відбувалося в лютому 2014 року, і Харків почне ставати в незрозумілу позицію, то тоді не танкові клини підуть на Київ, а такі ж "зелені чоловічки" можуть прибути до Харкова", - додав російський економіст.

"Тобто, пряма військова агресія, з переходом через кордон, як в 41- році, - я думаю, що це вже з розряду казок", - продовжив Іноземцев. Він також додав, що це стосується і зони Маріуполя.

"Маріуполь був позначений як червона лінія в 2014 році західними політиками, яку переходити не можна. І Путін не перейшов", - сказав Іноземцев. За його словами, з тих пір військові настрої в Кремлі зменшилися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...