Ленін обвалив рубль і вліз на Донбас: соцмережі висміяли "історику" Путіна (відео)

Путін вчергове довів проблеми зі своєю освітою. Мало того, що очільник Кремля "плаває" в історії та географії, він ще й демонструє невігластво у "стислому курсі ВКПБ" - обов'язковій дисципліні для всіх радянських вишів, тим більше "школи КДБ"

В соцмережах обговорюють гучну заяву президента РФ про те, що децентралізація Володимира Леніна призвели до розвалу Радянського Союзу, зазначають Патріоти України. Чого ВВП не не накинувся на свого улюбленого Йосипа Віссаріоновича, котрий підтримав і зберіг ленінські ідеї днржбудівництва - залишається загадкою.

Звернув увагу на заяву Путіна депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков: "Думка про те, що Ленін привів до розвалу СРСР - це, звичайно, свіжо. Якась там автономія якихось там республік - он він, корінь всіх бід. Татарстану на замітку, Чечні приготуватися. ДНР, ЛНР, чули? "

Радник міністра інформполітики України Олександр Бригинець теж не зміг пройти повз: "Путін "нагнав" на Леніна, що, мовляв, він не той фундамент заклав. Пару тижнів тому він же нагнав на іншого свого попередника - Єльцина, який після розвалу СРСР вчасно не заявив про амбіції РФ на світове "беспредельнічество". Якщо ціни на нафту падатимуть і далі, то Путіну доведеться гнати на всіх своїх царів до Петра Першого, Івана Грозного і Батия ... Щоб всі знали - їхня історія - це історія виродків і невдах".

Пригадав любов російського президента до свого собаки російський фінансист і блогер Слава Рабинович: "Ленін розвалив Радянський Союз, а собака Конні хотіла його врятувати".

Припомнили также и связь Путина с убийством бывшего сотрудника ФСБ Александра Литвиненко.

Підбірка постів: Апостроф

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...