"Он не дочитал его книг": Російські комуністи заступились за Леніна через нападки Путіна

У КПРФ вважають, що "Путін глибоко помиляється".

Путін розкритикував Леніна і комуністам це дуже не сподобалося. Ілюстрація:ipress.ua

У Комуністичній партії Російської Федерації не погодилися з висновками президента РФ Володимира Путіна про роль комуністичного вождя Володимира Леніна в історії Росії. Слова Путіна прокоментував член президії ЦК КПРФ Валерій Рашкін в інтерв'ю радіостанції "Говорить Москва", зазначають Патріоти України.

Він сказав, що Путін глибоко помиляється. "Можливо, він не дочитав книги, які є, про діяльність і життя Володимира Ілліча Леніна. Тими основами, які заклав Володимир Ілліч, на мій погляд, до цих пір користується і Путін у своєму житті", - заявив російський комуніст.

У свою чергу в російській партії ЛДПР після слів Путіна про Леніна занепокоїлися про душу радянського вождя і запропонували його захоронити.

"Кремль і Червона площа - це не кладовище. Я обурений, що знущаються над тілами людей. Всі ми віруючі, і ми чудово знаємо, що, коли тіло нормально не поховане, душа не пішла ні в рай, ні в пекло, вона мучиться. Це знущання. Звичайно, треба всіх керівників, які в мавзолеї знаходяться, нормально поховати. Це буде згідно з православ'ям", - заявив на радіостанції депутат від фракції ЛДПР Роман Худяков.

Нагадаємо, раніше президент РФ Володимир Путін різко висловився про результати діяльності та ідеї вождя революції Володимира Леніна. Так, за його словами, Ленін і його соратники "заклали атомну бомбу під будівлю, яка називається Росією, вона і рвонула потім".

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...