Льовочкін і Рабінович ділять спадщину Партії Регіонів - електорат Східної України, - політолог

В ефірі одного з телеканалів Вадим Рабінович заявив, що Сергій Льовочкін запропонував йому 5 млн. доларів у обмін на припинення будь-якої політичної діяльності.

Рабінович і Льовочкін. Ілюстрація: соцмережі.

"Как мы и подозревали, отношения таинственного и всесильного Левочкина и бурного, и достаточно публичного Рабиновича сильно обострились. В Интернете живо обсуждают сольное и скандальное выступление Рабиновича на одном из телеканалов, где он рассказал о «грязном предложении» Левочкина, как одного из кураторов и спонсоров Оппоблока и телеканала Интер, отказаться от политической деятельности в обмен на всего за 5 млн долларов", - пише політолог Віктор Небоженко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"В противном случае, по намекам Рабиновича, его ждали страшные муки от российских мстителей. Можно понять возмущение «старого Рабиновича» (это не анекдот, а реальность украинской политики).Ведь в то время, когда молодой и наивный Левочкин еще не подозревал о существовании 100- долларовой купюры и мог угрожать только своей домашней прислуге, Рабинович уже рисковал свой свободой и зарабатывал миллионы.

Но может дело не в пяти миллионов долларов Левочкина за отказ Рабиновича от политики. Все дело в серьезности угроз, которые Левочкин обрушил на голову «старого Рабиновича». Тогда это все это выглядит очень цинично - молодой самоуверенный политик угрожает старому, бессильному Рабиновичу. Тут самое время вмешаться президенту Украины Порошенко и помирить их. Ведь речь идет о разделе наследства Партии регионов - электорате Восточной Украины, на который так рассчитывает нынешний президент".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...