"Мы и без Лизы Песковой знали, что патриотизм - самый доходный бизнес в России, но чтобы вот так прямо", - російський письменник

Тепер Ліза Пєскова - це не просто світська діва із прізвищем папи, а радник Президента з молодіжного підприємництва Асоціації підприємців з розвитку бізнес-патріотизму в Росії.

Віктор Шендерович. Фото: ForumDaily.

"Небедная Лиза, дочь путинского пресс-секретаря Пескова, в ходе своего визита в Севастополь отрекламировала платье дочери Кадырова и приступила к решению кадровых проблем местного судоремонтного завода", - пише російський письменник Віктор Шендерович на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Набоков, помнится, все пытался объяснить американским студентам значение русского слова poshlost… Ему пригодился бы для объяснений этот эпизод.

Милая деталь: Лиза эта теперь – не просто светское диво с папиной фамилией, а советник президента по молодежному предпринимательству Ассоциации предпринимателей по развитию бизнес-патриотизма в России. У Шварца про это было сказано: "Умоляю, принцесса: молчите! Вы так невинны, что можете сказать страшные вещи".

Мы и без Лизы знали, что патриотизм – самый доходный бизнес в России, что это слово открывает казну и затыкает рты оппонентам… – но чтобы вот так прямо, через черточку…".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...