"Ментальный ров с крокодилами между Украиной и РФ теперь существует. А значит, х*й вы до нас доплывете, с*ки" - блогер про безвіз для України

Йде друга доба "безвізу", а "зрадофілітики" з "ватоцефалами" ніяк не заспокояться і не звикнуть до думки, що Європа таки відкрила свої двері Україні, наголосила Катерина Золотарьова.

Ілюстрація:https://hromadskeradio.org/

Відомий український блогер Катерина Золотарьова розповіла, що йде друга доба "безвізу", а "зрадофілітики" з "ватоцефалами" ніяк не заспокояться і не звикнуть до думки, що Європа таки відкрила свої двері Україні. Про це Золотарьова пише на своїй сторінці у Fаcebook, передають Патріоти України.

"Боже, вторые сутки безвизу, а зрадофилитики с ватоцефалами никак не успокоятся. В унисон стелят одинаковые лозунги и методички) Слушайте, ваши рассуждения с детальнейшим разбором под лупой технических (к слову, очень даже свободных) правил и требований попросту смешон и жалок.

Ибо безвиз (как и транш от МВФ) – он не о технической стороне вопроса, а о позиционной. Дипломатической. Международной. Это показатель решённого вопроса о доверии нам и показатель того, что мы действительно выросли из коротких штанишек сателлита РФ. Улавливаете смысл? Ну же, попробуйте! Потому что это очень важно. Напрягитесь.

Итого: это не о процессе, это о жизни. И да – теперь, через сутки, я могу совершенно определенно констатировать факт, что точка невозврата пройдена. И о, боже! Как же это круто)

Ментальный ров с крокодилами, о котором мы так долго и много мечтали, теперь существует. Реальный. А значит, х*й вы до нас доплывете, с*ки." - написала блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...

Не знають, що таке термінал?: Пропаганда Кремля епічно "спалила" свій фейк про ТЦК і банкомати (фото)

субота, 4 травень 2024, 13:53

Російська пропаганда "склепала" недолугий фейк про ТЦК та українські банки. Втім, є один нюанс. Нову російську інформаційно-психологічну операцію поширюють російські пабліки, на це звернув увагу український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти У...