Мішель Обама пояснила, чому такий дивний вигляд мало її обличчя на інавгурації

І Трам там зовсім ні до чого.

Фото: replyua.net

Журналісти видання Індепендент поцікавилися у колишньої першої леді США, чому на інавгурації Трампа вона стояла з незадоволеним виразом обличчя, нагадують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Мішель Обама зізналася, що ледь стримувала сльози в ті хвилини. «Я дуже не хотіла, щоб у мене в очах стояли сльози. Тоді люди б точно вирішили, що я плачу через нового президента Дональда Трампа», - підкреслила Мішель. За її словами, в той момент вона подумала, що доведеться виїхати з Білого дому. «Життя в Білому домі було для мене дуже важким, але мені хотілося заплакати через думки про те, що доведеться звідти їхати», - зазначила колишня перша леді. Зараз, за її словами, родина вже насолоджується вільним життям - пильної уваги більше немає, як немає і безлічі охоронців.

Обама заявила, що тепер вона хоча б може відкривати вікна на ніч, проте сім'я президента поки не може звикнути до нового життя. Нагадаємо, що посаду президента США Барака Обама не займає вже більше трьох місяців.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...