Прощальна вечірка Обами: Стало відомо, хто з американських зірок прийшов на свято

Наразі у Мережі поширюються коментарі гостів свята з приводу того, як воно пройшло. Також дехто демонструє «селфі» з місця події. Свято, як зазначили деякі зірки, вдалось на славу.

Мішель і Барак Обама. Фото: Вашингтон Пост.

У Білому домі пройшла вечірка з нагоди закінчення президентства Барака Обами. Американські ЗМІ відзначили, що вона зібрала більше зірок, ніж, як очікується, прибуде на інавгурацію Дональда Трампа. Про це заявили зарубіжні ЗМІ, новину передають Патріоти України.

Прощальна вечірка стартувала у п’ятницю ввечері, 6 січня. На ній президент Барак Обама та перша леді Мішель Обама зібрали не тільки друзів, а й відомих діячів культури. Мова йде про Роберта Де Ніро, Ніка Джонаса, Джордіна Спаркса, Келлі Роланд, Кріссі Тейге та Джона Ледженда. Деякі ЗМІ відзначають, що на події також були присутні Бейонсе, Пол Маккартні та Jay-Z.

Зірковий склад поповнили Стівен Спілберг, Джордж Клуні і Опра Уїнфрі. Наразі у Мережі поширюються коментарі гостів свята з приводу того, як воно пройшло. Також дехто демонструє «селфі» з місця події. Свято, як зазначили деякі зірки, вдалось на славу. Варто зазначити, нещодавно перша леді США виступила із прощальною промовою, в якій вона закликала американців берегти себе і сподіватись на краще.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...