"Місцеві відверто говорять про плани Угорщини по адаптації своїх районів до приєднання", - Гай про "гібридний" наступ на Закарпатті

Державі потрібно звернути увагу на такі благі, але дуже неоднозначні дії Угорської сторони.

Угорщина планує тишком-нишком вкрасти Закарпаття? Ілюстрація: ЕРА.

"На Закарпатті продовжується далекоглядна політика розділення України. Зараз формуються групи дітей для безкоштовного курсу угорської мови у дитячих садках", - пише волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Обіцяють надати усі потрібні методичні матеріали. Крім того обіцяється допомога у покращенні матеріально-технічної бази садочків.

Місцеві мешканці відверто говорять про плани Угорщини адаптації своїх районів до можливого приєднання до Угорщини в далекоглядній перспективі. Державі потрібно звернути увагу на такі благі, але дуже неоднозначні дії Угорської сторони. Адже такі програми плануються запроваджуватись не тільки в традиційно лояльних до Угорщини прикордонних районах. Розумні люди Закарпаття вбачають у цих діях лагідну інтервенцію".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.