​«Мочат укров как надо», - керівник дитячого клубу патякає малечі про ​«подвиги» Гіві та Мотороли (відео)

Відставний майор, вихованці якого збирали гуманітарну допомогу бойовикам, розповідає малим білорусам, що на Донбасі немає російських військ. А всі «звитяги» належать місцевим «шатарям» та «трактористам».

Про все це майор у відставці Олег Шумков розповів білоруському "Радыё Свабода", повідомляють Патріоти України.

Як зазначається, "Спарту" колишній російський військовий заснував у 1998 році, коли вийшов у відставку. Вихованці клубу займаються дзюдо, стройовою, вогневою підготовкою, а на канікулах "Спарта" організовує військово-патріотичні табори.

Чоловік став відомим в Інтернеті завдяки викладеному відео про дітей, які будуть збирати для "прекрасної Новоросії" гуманітарну допомогу і зроблять для неї все, що зможуть. До того ж у ролику він передав вітання бойовикам з Донбасу Гіві та Моторолі, які "мочать укрів як треба".

Пізніше зібрану допомогу він таки відвіз до Смоленська. "Ось коли суди їх засудять і скажуть, що вони військові злочинці, тоді я повірю. Вони за свою батьківщину! Я не маю таких даних, що вони катують, вбивають", - заявив Шумков, додавши, що на відеодокази знущань над полоненими зважати не варто, адже "інтернет - це звалище, і його потрібно закрити".

До того ж, на думку Шумкова, в Україні до влади прийшли "фашисти", а російських військових на Донбасі немає, на противагу американцям, які мають у Європі свої інтереси. "Їм (американцям – прим.ред.) потрібні раби. Чим більше людей на них працює, тим їм краще. У них борг 300 мільярдів", - запевнив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...