Можливо, інформація про смерть Болотова хибна, і хтось завчасно відправив на суд Божий християнську душу - Ходаковський

​Колишній СБУшник, який перейшов на бік бойовиків квазіреспубліки, натякнув, що звістка про смерть луганського сепаратиста, "дещо перебільшена".

Олександр Ходаковський. Фото:Антикор

Відомий сепаратист, який стояв біля витоків так званої "російської весни" на Донбасі, екс-глава "Ради безпеки "ДНР" Олександр Ходаковський припустив, що інформація про смерть колишнього ватажка "ЛНР" Валерія Болотова передчасна. Про це Ходаковський повідомив на своїй сторінці у Fаcebook, інформують Патріоти України.

"Кажуть, коли тебе заочно поховали - жити будеш довго. Можливо, інформація про смерть Болотова виявиться хибною, і ми всі разом переконаємося, що хтось завчасно відправив на суд Божий християнську душу, але поки маємо те, що маємо", - написав Ходаковський.

Також колишній чиновник "ДНР" згадав якісь "центри сили", які в Луганську проявляють себе набагато активніше останнім часом, ніж в Донецьку. Відомо, що Болотов покинув Луганськ в розпал бойових дій літа 2014 року і з того часу туди більше не повертався, незважаючи на те, що обласний центр весь час контролювали його подільники по "ЛНР".

Також Болотов різко критикував свого наступника по фейковій республіці Ігоря Плотницького і навіть звинувачував його в обстрілі Луганська влітку 2014 року.

Як вже відомо, в п'ятницю, 27 січня в Росії під Москвою раптово помер колишній ватажок сепаратистів "ЛНР" Валерій Болотов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І так було не солодко, а тепер геть зле: У окупантів під Кришками настали дуже важкі часи

середа, 8 травень 2024, 8:24

Перші поставки довгоочікуваної американської допомоги вже відчувається на фронті. І це лише "квіточки" для росіян. Якщо ворог наважиться на літній масований наступ, щоденні втрати поб'ють усі його м'ясні рекорди. На лівобережному плацдармі Дніпра наша ...

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...