"Ми, як завжди, будемо стояти на краю ж#пи, але як завжди, в неї не звалимося", - блогер

Ще один оптимістично-реалістично-очікуваний прогноз на наступний рік для України.

Ілюстрація:euromaydan.in

"Прогноз на Новий рік. Він буде старим. В тому сенсі, що нічого не зміниться принципово. Навіть якщо уйла вб'ють або усунуть, то наша українська гнида не менше страшна від московської воші. Нєєє, ну я не зовсім вже трахнутий на всю голову песиміст:)))" - пише на своїй сторінці у Facebook Юрій Лукан, інформують Патріоти України.

Звісно, відбуватимуться якісь косметичні поліпшення на зразок створення прозорого офісу в державних установах, типу нової поліції. Але без ключових змін на зразок реформування судової системи, принципово нового оподаткування є ризик, що воно все повернеться назад.

Війна у нинішньому її кволому вигляді триватиме і далі. Армія, звісно, набирається досвіду і міцнішає але більше духом. Бо вона не реформується. а залишається старою совковою структурою. Там не є все так погано, щоб уйло дійшло до Києва, але не є все так добре, щоб дати йому рішуче по зубах. Волонтери і далі напружуватимуться з усіх сил, щоб підтримувати армію. В МО, можливо, менше,але будуть продовжувати красти.

У зовнішній політиці перед наступним Новим роком учасники Номандської четвірки стелефонуються, щоб продовжити переговори по мінським угодам. Або запровадять нові мінські, тільки під іншою назвою. Будуть їх обговорювати.

Тим часом, судову систему, якщо реформують, то так, щоб вона була керованою і слухала команди з Банкової та з інших структур. А це значить, що міліція, прокуратура і суд будуть діяти в одній зв'язці і далі свавільно садитимуть до в'язниці тих, хто їм не подобається.

Ну а у випадку нових заворушень, то Аваков вже заявив, що стрілятимуть. Правда, цього разу можуть отримати таку відповідь від громадян, що Майдан здаватиметься дитячою іграшкою. Але, мабуть, це не наступного року. Хоча хто зна...

Садитимуть в тому числі і бізнеси. Вони не будуть почуватися незалежними.

Уряд продовуватиме тиск на бізнеси. Можливо, скасуюють єдиний податок для малого бізнесу. Це означатиме збільшення тінізації бізнесу. І слава Богу. Саме тінь рятувала підприємців від остаточного знищення.

Потреба тиску на бізнеси породжуватиме необхідність утримувати той жахливий податковий апарат з усіма хабарями, що звідси випливають. Апарату теж харчуватися треба. З такими підходами країна хер діждеться крупних недержавних інвестицій.

Це значить, що нам даватимуть кредити америкоси. нікуди вони не дінуться, бо розвал і окупація України призведе до такої гуманітарної катастрофи, яку світ давно вже не бачив. А кредити будуть розпилюватися по тихому і ніякі Байдени цей процес не зупинять.

Можливо, міцнішатиме громадянське суспільство. Воно і так зараз міцнішає. Але ще не досягло критичної маси щоб протистояти бюрократичному апарату.

В кінцевому підсумку ми, як завжди, будемо стояти на краю ж*пи, але як завжди, в неї не звалимося. Все буде як завжди. А значить буде добре:))))

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...