Миротворча місія на Донбасі сприятиме консервації конфлікту та захищатиме фейкову владу "республік", - нардеп (відео)

Будь-яка миротворча місія – це дуже небезпечний крок, навіть якщо там будуть присутні війська ООН із цивілізованих країн.

Ілюстрація:5 канал

Із одного боку миротворча місія – це добре, адже може припинити бойові дії на Сході України. Проте з іншого боку – це велика вірогідність замороження конфлікту та підтримка політичної адміністрації квазіреспублік миротворчими військами. Таку думку висловив народний депутат України Віктор Чумак в ефірі передачі на телеканалі ZIK, передають Патріоти України.

Народний депутат України Сергій Шахов зауважив, що миротворча місія ООН потрібна Путіну тільки для того, щоб узаконити російські війська на українській території.

"Якщо говорити про миротворчу місію ООН, то це буде узаконювання кадрових російських військових на території Донецької та Луганської областей. Оскільки зараз майже всі бандфомування на окупованому Донбасі знищені, то це сьогодні потрібно Кремлю, щоб узаконити російських військових на території квазіреспублік. Натомість я вважаю, що сьогодні на окупованих територіях абсолютно вистачає всіх міжнародних організацій", – прокоментував Сергій Шахов.

До того ж, нардеп Віктор Чумак додає, що миротворча місія може посприяти консервації конфлікту та унеможливлення повернути окуповані території до України.

"Я вважаю, що будь-яка миротворча місія – це дуже небезпечний крок, навіть якщо там будуть присутні війська ООН із цивілізованих країн. Оскільки ми фактично погоджуємося на те, що у найближчій перспективі Україні не вдасться повернути суверенітет над окупованими територіями, оскільки це закріпить певний статус-кво та ситуацію, яка там існує", – застеріг Віктор Чумак.

Відтак, підсумовує народний депутат, із приходом миротворців на Донбасі все одно залишиться та ж політична адміністрація, яка є і сьогодні, натомість її ще будуть захищати миротворчі війська. І тому невідомо, наскільки після цього піде процес повернення до України частини її окупованої території.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:24

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...

Продюсер Горова оцінила нашумілий трек Насті Каменських Moloko

субота, 27 квітень 2024, 17:02

Бізнесвумен, генеральна директорка лейблу Pomitni і колишня дружина Потапа Ірина Горова під час лекції в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка розповіла, яке враження на неї справив новий трек Насті Каменських Moloko. Відео з лекції Горової з’...