"На его месте бы и сам не сдержался": Журналіст про бійку Парасюка і Колеснікова в Раді

Те, що депутат Колесніков, замість того, щоб сидіти в тюрмі, сидить в парламенті та ще сміє відкривати рот - великий сором для країни, яка пережила розстріли людей на вулицях столиці, вважає Денис Казанський.

Бійка Парасюка і Колеснікова в Раді. Фото:112.ua

Відомий донецький журналіст Денис Казанський заявив про те, що в ситуації бійки Колеснікова і Парасюка, підтримує останнього. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

""Обычно я не поддерживаю выходки Парасюка, но, думаю, что сегодня на его месте бы и сам не сдержался.

То, что депутат Колесников, вместо того, чтобы сидеть в тюрьме, сидит в парламенте да еще смеет открывать рот - великий позор для страны, пережившей расстрелы людей на улицах столицы. И надругательство над памятью погибших.

Кто уже забыл, напомню. Колесников, на которого бросился Парасюк - это бывший губернатор Днепропетровской области.

26 января 2014 года свезенные им в город титушки получили оружие прямо в здании Днепропетровской ОГА и напали на местных сторонников евроинтеграции. Кадры побоища можно найти в сети", - пише Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...